ook nijntje viert sinterklaas

zing mee met nijntje


Samenvatting
Na het eerste sinterklaasboekje van nijntje is er nu ook een tweede boek! Dit nieuwe boekje ‘nijntje zingt voor sinterklaas’ staat vol met de bekende sinterklaasliedjes zodat iedereen kan meezingen. Zing je ook mee?

Zing mee met het nieuwe boek ‘nijntje zingt voor sinterklaas’! In dit boek komen de bekende sinterklaasliedjes aan bod die zowel passen bij de aankomst van sinterklaas als het afscheid. Dankzij de sprekende illustraties van Dick Bruna wordt het (mee)zingen nóg leuker. Kinderen maken op een muzikale manier kennis met het traditionele feest en raken gelijk bekend met de bijhorende sinterklaasliedjes. Een ideaal schoencadeautje voor een klein prijsje!

Bij de sinterklaascadeaus mag ook de verzamelbundel ‘hoi-hoi wat fijn’ niet ontbreken. Speciaal voor de feestdagen heeft dit dikke voorleesboek een tijdelijke actieprijs van € 19,95 in plaats van € 24,95. Dankzij de vele voorleesverhalen, versjes en de zoek- en kijkplaten is dit boek een prachtig cadeau voor uren voorleesplezier. De actieperiode loopt t/m 24 december 2016.

Beide uitgaven zijn nu verkrijgbaar.

nijntje zingt voor sinterklaas
ISBN: 978-90-5647-651-9
prijs € 3,95

hoi-hoi wat fijn
het dikke voorleesboek voor peuters
ISBN 978-90-5647-620-5
actieprijs € 19,95

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL