nijntjes avonturen

twee verhalen én een zacht knuffelbeertje


Samenvatting
Wat is jouw lievelingsspeelgoed? Dat van nijn is haar knuffelbeer. Bij de nieuwe kartonboekjes ‘nijntje en het speelgoed’ en ‘nijntje en de bloem’ krijg je een eigen knuffelbeertje: om lekker samen de nieuwe verhaaltjes te lezen. De boekjes en het knuffelbeertje zijn verpakt in een vrolijk doosje.

Het doosje met de twee boekjes en het knuffelbeertje zijn nu verkrijgbaar.


nijntjes avonturen

ISBN 978-90-5647-634-2

€ 9,95


Nijntjes avonturen, groot en klein is een verfrissend nieuwe animatieserie gebaseerd op de verhalen van Dick Bruna. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vrienden de wereld om haar heen ontdekt. Met herkenbare thema’s uit het leven van jonge kinderen en gezellige liedjes om mee te zingen. Met vrolijke kinderstemmen en de warme vertelstem van Pierre Bokma.

Van deze tv-serie zijn ook interactief speelgoed en dvd's beschikbaar.

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL