‘kerstmis’ van Dick Bruna

nu met gratis kerstengeltjes!


Samenvatting
Het boek ‘kerstmis’ is een echte klassieker en nog steeds niet weg te denken uit de schappen. In dit boek is het kerstverhaal op een prachtige en eenvoudige manier beschreven en geïllustreerd door Dick Bruna. Dit jaar is het boek te koop met bijpassende kerstengeltjes!

In 1963 heeft Dick Bruna een eigen vertelling van het kerstverhaal gemaakt. Hij illustreerde het verhaal in zijn eigen bekende stijl. Meerdere generaties zijn inmiddels met dit kerstboek opgegroeid. Ook dit jaar is het boek ‘kerstmis’ weer verkrijgbaar.

Om deze klassieker dit jaar een extraatje te geven, zijn er kerstengeltjes aan toegevoegd. Deze engeltjes worden gratis meegeleverd met het boek. De engeltjes kunnen opgehangen worden als kerstdecoratie of bijvoorbeeld gebruikt worden als boekenlegger.

Een leuke toevoeging bij dit boek is de houten kerststal van Dick Bruna. Met de houten figuren en stal kan het kerstverhaal worden nagespeeld of het kan als decoratie neergezet worden onder de kerstboom.

Het boek en de houten kerststal zijn beide per direct verkrijgbaar.

kerstmis (met gratis engeltjes)
ISBN 978-90-73991-91-0
11,50 euro

houten kerststal
ISBN 978-90-5647-037-1
19,95 euro

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL