De boeken van nijntjes avonturen groot en klein

Gebaseerd op de nieuwe animatieserie, bekend van tv


Samenvatting
De animatieserie ‘nijntjes avonturen groot en klein’ heeft nu ook een uitbreiding op de boekenserie! De boeken zijn gebaseerd op de afleveringen van de animatieserie. In elk deel ontdekt nijntje de wereld om zich heen en beleeft ze nieuwe avonturen met haar vriendjes.

De boekenserie bestaat uit drie boeken: nijntje en de onweersbui, oma’s perentaart en nijntje in de bibliotheek. De boeken zijn geheel geïllustreerd met de animatiebeelden, hebben een handzaam formaat en zijn uitgevoerd in paperback.

Kom erachter hoe nijntje knorretje helpt haar angst te overkomen voor onweer, hoe nijntje oma’s perentaart maakt en hoe nijntje en knorretje tante trijn helpen in de bibliotheek.

De boeken zijn per direct verkrijgbaar.

nijntje en de onweersbui
ISBN 978-90-5647-664-9
4,95 euro

oma’s perentaart
ISBN 978-90-5647-665-6
4,95 euro

nijntje in de bibliotheek
ISBN 978-90-5647-666-3
4,95 euro

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL