‘nijntjes eerste tel- en woordenboek’ in een handzamer formaat!

Leer Engels met nijntje


Samenvatting
Na het succes van de eerste editie, verschijnen het woordenboek en het telboek van nijntje nu in een kleiner, handzamer formaat. Met deze stevige kartonboeken kunnen kinderen op een leuke en leerzame manier aan de slag met de Engelse en de Nederlandse taal. Leerzaam voor kinderen in binnen- én buitenland.

In het woordenboek staat het alfabet met prachtige illustraties van Dick Bruna. Elke illustratie past bij de letter van het woord in het Engels, met de Nederlandse vertaling eronder. Kijk mee naar de plaatjes, zoek je eigen letter en oefen Engelse woordjes.

Net als in het woordenboek wordt ook in het telboek de Engelse taal als uitgangspunt genomen, met de Nederlandse vertaling eronder. Tel mee van één tot tien en weer terug. Kan jij al in het Engels tellen? Er is voor ieder kind op elk niveau iets te ontdekken en te leren.

De boeken kunnen gebruikt worden om Engels te leren, maar ook om Nederlands als tweede taal te leren.

De boeken zijn per direct verkrijgbaar.

nijntjes eerste woordenboek
Engels – Nederlands
ISBN 978-90-5647-656-4
6,95 euro

nijntjes eerste telboek
Engels – Nederlands
ISBN 978-90-5647-655-7
6,95 euro

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL