nijntjes kleurenfeest

Spelen met kleuren


Samenvatting
Bij nijntjes kleurenfeest staan vijf kleuren centraal: rood, geel, blauw, groen en bruin. De box bestaat uit vijf kartonboekjes met vijf bijbehorende stapelkubussen. Per kleur is er een kartonboekje en een stapelkubus.

Op elke kubus staan afbeeldingen die horen bij verschillende thema’s. Stapel alle kubussen op elkaar, sorteer de zijkanten op thema en zoek in de boekjes dezelfde plaatjes erbij. De mogelijkheden tot spelen met deze kubussen en bijpassende boekjes zijn eindeloos!

De boekjes en stapelkubussen zitten verpakt in een kleurrijk cadeaudoosje met een nijntje-venster. Het is een klein doosje, dus makkelijk om op te bergen of mee te nemen op reis.

De box is verkrijgbaar vanaf juni 2017.


nijntjes kleurenfeest
ISBN 978-90-5647-679-3
14,95 euro

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL