nijntjes avonturen groot en klein

Nieuwe titels met zomerse verhalen


Samenvatting
Nu de zomer in aantocht is, komen ook de zomertitels van nijntjes avonturen groot en klein eraan! Drie nieuwe boekjes met zomerse verhalen waarin de zomervakantie centraal staat. De boekenserie is gebaseerd op de gelijknamige nieuwe animatieserie, bekend van tv.

In elk deel ontdekt nijntje samen met haar vriendjes de wereld om zich heen. Samen beleven ze kleine en grote avonturen. Van deze serie zijn al drie boekjes verschenen: ‘oma’s perentaart’, ‘nijntje en de onweersbui’ en ‘nijntje in de bibliotheek’. Speciaal voor de zomerperiode komen er nog drie zomerse titels bij.

Nijntje gaat kamperen
Nijntje en haar vriendjes gaan kamperen. Ze slapen in de tent in de tuin van betje. Maar dat is nog best spannend, met al die enge schaduwen. Gelukkig blijkt het snuffie te zijn, die ook graag in de tent wil slapen.

Nijntje maakt een zandkasteel
Nijntje is verdrietig, haar zandkasteel blijft instorten. Dan gaat ze maar schelpen verzamelen. Nina lukt het wel om een mooi zandkasteel te bouwen. Samen versieren ze nina’s zandkasteel met nijntjes schelpen.

Nijntje en het zomerfeest
Op het zomerfeest helpt nijntje bij het cafeetje van betje. Als een echte serveerster neemt ze bestellingen op. Maar wat moet ze veel onthouden, wat had boris ook alweer besteld?

De boekjes zijn per direct verkrijgbaar.

nijntje gaat kamperen
ISBN 978-90-5647-680-9
4,95 euro

nijntje maakt een zandkasteel
ISBN 978-90-5647-681-6
4,95 euro

nijntje en het zomerfeest
ISBN 978-90-5647-682-3
4,95 euro

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL