Nieuwe stickerboeken van nijntje

In twee verschillende thema’s


Samenvatting
In de twee nieuwe stickerboeken van nijntje krijgen kinderen de kans om zelf het verhaal af te maken. In het stickerboek staat een kort verhaaltje dat de kinderen kunnen aanvullen met stickers. De stickers zijn herbruikbaar en kunnen in elke willekeurige volgorde geplakt worden.

Er zijn twee verschillende thema’s: verkeer en dieren. In ‘nijntje in het verkeer’ zijn er stickers van allerlei soorten vervoer, maar ook van algemene illustraties om het verhaal aan te kleden. Welke vervoersmiddelen zie jij op de weg? En wat vaart er op het water?

Bij ‘welke dieren zijn dat, nijntje?’ zijn er stickers van verschillende dieren te plakken. De olifant staat helemaal alleen. Welke dieren zet jij erbij?

Stickerboek: welke dieren zijn dat, nijntje?
ISBN 978-90-5647-672-4
7,95 euro

Stickerboek: nijntje in het verkeer
ISBN 978-90-5647-673-1
7,95 euro

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL