nijntjes krijtboek

Inclusief vier gekleurde krijtjes


Samenvatting
Voor alle kinderen die van tekenen houden is er nu een nijntje krijtboek. Met de vier gekleurde krijtjes kun je de pagina’s van het boek helemaal voltekenen.

Op elke spread is iets anders te doen. Kleur de plaatjes in, maak een tekening af en oefen met vormen. Wat kun je allemaal maken met een cirkel? Ben je uitgetekend? Zoek dan de letters van jouw naam op de alfabet-pagina.

Dankzij de verschillende thema’s is het krijtboek met verschillende leeftijden te gebruiken. De alfabet-pagina kan namelijk gebruikt worden om letters en woorden te leren schrijven, maar bijvoorbeeld ook om de eerste letter van je naam te herkennen.

Door het speciale laminaat fungeert het boek als een schoolbord. Dus als je klaar bent, kun je het boek weer schoonvegen met een doekje en opnieuw beginnen; net als op een schoolbord.

nijntjes krijtboek
ISBN 978-90-5647-686-1
10,95 euro

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL