banner-blijedoos-2.png
  • png

nijntje en de blije doos

succesvolle samenwerking

Dit jaar wordt de blije doos van WIJ in een nijntje limited edition uitgegeven. Speciaal vanwege de 65e verjaardag van nijntje! Dat betekent dat alle zwangere vrouwen die zich hebben ingeschreven voor het gratis cadeaupakket van WIJ - met onder meer de blije doos - deze limited edition in 2020 kunnen ophalen bij Prénatal.

nijntje rammelaar en boekje

Om nijntjes verjaardag nog extra te vieren, ontvangen alle zwangere vrouwen in de blije doos ook nog een nijntje rammelaar en mogen zij als hun baby zes maanden oud is een leuk nijntje boekje ophalen bij Prénatal. Voor moeders met jonge kinderen worden er later dit jaar nog leuke activiteiten in samenwerking met WIJ georganiseerd.

over de blije doos

de blije doos is al ruim 45 jaar een begrip in Nederland. Jaarlijks worden er zo’n 120.000 dozen gratis uitgereikt aan zwangere vrouwen. Naast de blije doos ontvangen zwangeren nog meer gratis cadeaus van WIJ: het magazine WIJ (4x per jaar), toegang tot de community op WIJ.nl en social media, e-mailnieuwsbrieven en voor de baby na de geboorte een mutsje, prentenboek, fotoafdrukken en slofjes. Het ontvangen van alle cadeaus is voor een zwangere vrouw reden haar gegevens te verstrekken aan WIJ. Met ruim 80% van alle zwangeren in Nederland in de database is WIJ marktleider in de jonge oudermarkt.

Links

Favicon for nijntje.nl de website van nijntje nijntje.nl
Favicon for mercispublishing.nl de uitgever van nijntje mercispublishing.nl
Favicon for deblijedoos.nl deblijedoos.nl deblijedoos.nl

Images

Met_confetti _ballonnen.jpg
  • jpg
Met_confetti.jpg
  • jpg
de-blije-doos-limited-edition-2020.png
  • png
afbeelding-rammelaar.png
  • png
cover-boekje-6maanden.png
  • png
nijntje-65-logo-RGB-ONLINE.png
  • png
nijntje-65-logo-CMYK-DRUKWERK.pdf
nijntje-65-logo-CMYK-DRUKWERK.pdf
  • pdf

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL