banner-CD-final.jpg
  • jpg

Zing mee met nijntje, deel 2

Nieuw album vol vrolijke, eigentijdse liedjes

Goed nieuws voor alle kleine en grote fans van de muziek van nijntje: vanaf vandaag is het nieuwe liedjesalbum zing mee met nijntje, deel 2 te beluisteren via jouw favoriete muziekstreamingdienst.

Na het succes van liedjes als dans mee met nijntje (33 mln. keer beluisterd via YouTube) is op 3 november een vervolg op het eerste nijntje-album, zing mee met nijntje, uitgebracht. Zing mee met nijntje, deel 2 is gebaseerd op de herkenbare verhalen uit de tv-serie nijntjes avonturen groot en klein. In de tien vrolijke liedjes gaat nijntje op vakantie, is ze op zoek naar haar knuffelbeer en vliegt ze in een vliegmachine. Zing mee over leuke onderwerpen voor kinderen, zoals vriendschap en dieren, of laat je danskunsten zien op nijntjes gymnastiek en swingen uit de pan. De eigentijdse, originele nummers met lichte jazzy klanken zijn niet alleen een feest voor jonge kinderen, maar ook voor ouders en begeleiders.

De liedjes van zing mee met nijntje, deel 2 zijn, net als bij het eerste album, geschreven en gecomponeerd door Tom Beers en gezongen door Vera Westera. Het album is een uitgave van  Mercis bv en is uitsluitend te beluisteren via alle bekende muziekstreamingdiensten, waaronder Spotify en Apple Music.

Tracklist

1. in een vliegmachine

2. swingen uit de pan

3. wij horen bij elkaar

4. tentje aan zee

5. knuffelbeer

6. nijntjes gymnastiek

7. snuffie

8. de tuin van nijntje

9. dieren raden

10. op vakantie

Links

Favicon for nijntje.nl nijntje nijntje.nl
Favicon for nijntje.nl Mercis bv nijntje.nl

Afbeeldingen

52113-1 Mercis Nijntje album zing mee_HR.png
  • png
hand-out-zing-mee-met-nijntje.jpg
  • jpg
wij horen bij elkaar
  • VIDEO

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL