Persbericht-LD-1.jpg
 • jpg

Nieuw: boeken van Little Dutch

Uitgegeven door Mercis Publishing

30 mei verschijnen er voor het eerst boeken van Little Dutch bij Mercis Publishing! Het merk Little Dutch staat bekend om hun prachtige ontwerpen die de verbeelding van jonge kinderen stimuleren. Dit is ook terug te zien in het nieuwe kraamcadeauboek Mijn eerste dierenboek en in het kartonboek Kom je spelen?. Verkrijgbaar in de (online) boekhandel en via little-dutch.nl.

Samenwerking Little Dutch en Mercis Publishing  

Mercis Publishing, de uitgeverij van het werk van Dick Bruna, gaat een langdurige samenwerking aan met Little Dutch. “Het is fantastisch om zo’n mooi merk aan ons boekenassortiment toe te kunnen voegen en onze expertise daarvoor in te zetten,” zegt uitgever Karin van Zwieten.

Het Nederlandse label Little Dutch ontwerpt al meer dan 10 jaar mooie producten voor baby’s, peuters en kleuters. De trendy kleuren en aansprekende ontwerpen dagen kinderen uit en prikkelen hun fantasie. Zo ook de nieuwe boeken, die vanaf nu in het brede Little Dutch assortiment beschikbaar zijn. “Onze illustraties en verhalen komen in de boeken mooi tot leven en daarmee komt een langgekoesterde wens uit,” vertelt Little Dutch oprichter Rinke van der Helm.

Mijn eerste dierenboek

In het grote kartonboek Mijn eerste dierenboek leer je heel veel dieren uit verschillende leefwerelden kennen. Van het bos tot in de jungle en van de lucht tot in de zee: er valt eindeloos veel te ontdekken. Een perfect cadeauboek om jarenlang van te blijven genieten. Leuk voor jong en oud.

ISBN: 978-90-5647-910-7, prijs: € 19,95

Kom je spelen?

Knutselen, steppen, verkleden of met blokken bouwen. In het kartonboek Kom je spelen? zie je hoe je allemaal samen kunt spelen. Door de bijzondere vorm is dit boek zelf ook leuk om mee te spelen. Doe je mee?

ISBN: 978-90-5647-911-4, prijs: € 9,95

Verkrijgbaarheid

De kartonboeken Mijn eerste dierenboek en Kom je spelen? zijn vanaf 30 mei verkrijgbaar in de (online) boekhandel en via little-dutch.nl. In juni volgt het kijkboek De wereld om je heen en dit najaar worden er nog twee nieuwe titels aan het assortiment toegevoegd. 

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands familiebedrijf dat inmiddels uitgegroeid is tot een organisatie van ruim 45 medewerkers. Het team creëert al meer dan tien jaar met veel liefde en passie een ruime collectie veelzijdige producten die even interessant als praktisch zijn. Little Dutch designs zijn een verrijking voor wie opvoedt of opgroeit. Voor meer informatie: little-dutch.nl

Over Mercis Publishing bv

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Vanaf 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit. Voor meer informatie: info@mercis.nl

Links

Favicon for little-dutch.com Little Dutch little-dutch.com
Favicon for mercispublishing.nl Mercis Publishing bv, uitgever van nijntje mercispublishing.nl

Afbeeldingen

Boeken-voorjaar-sfeerbeeld.jpg
 • jpg
cover-mijn-eerste-dierenboek-ONLINE.jpg
 • jpg
spread-mijn-eerste-dierenboek-zee-ONLINE.jpg
 • jpg
spread-mijn-eerste-dierenboek-jungle-ONLINE.jpg
 • jpg
backcover-mijn-eerste-dierenboek-ONLINE.jpg
 • jpg
cover-kom-je-spelen-ONLINE.jpg
 • jpg
spread-kom-je-spelen-verkleden-ONLINE.jpg
 • jpg
spread-kom-je-spelen-strand-ONLINE.jpg
 • jpg
backcover-kom-je-spelen-ONLINE.jpg
 • jpg
cover-mijn-eerste-dierenboek-DRUKWERK.pdf
cover-mijn-eerste-dierenboek-DRUKWERK.pdf
 • pdf
cover-kom-je-spelen-DRUKWERK.pdf
cover-kom-je-spelen-DRUKWERK.pdf
 • pdf

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL