winkel-van-nijntje-1-lars-schalwijk.jpg
  • jpg

Tweede winkel van nijntje in Amsterdam

De winkel van nijntje opent op 1 maart officieel haar tweede vestiging op de Nieuwe Spiegelstraat 61 in Amsterdam, met een prachtig uitzicht op het Rijksmuseum!

 

Naast de bestaande locatie in de Scheldestraat opent MTD retail (verantwoordelijk voor de exploitatie van de winkels van nijntje) i.s.m. Mercis (merkeigenaar en belangenbehartiger van Dick Bruna) een tweede vestiging van de winkel van nijntje in het centrum van Amsterdam.

 

De tweede winkel op de Nieuwe Spiegelstraat bevindt zich in een gebied met een rijke kunst- en designhistorie waar het aanbod ook op afgestemd wordt.

 

De winkel van 112 m2, verdeeld over twee verdiepingen, heeft een strakke vormgeving die het design en de eenvoud van het werk van Dick Bruna goed naar voren brengt. Er zijn ook verschillende belevingsmomenten gecreëerd: ga bijvoorbeeld met nijntje en een Hollandse Meester op de foto of stap samen met nijntje op de fiets.

 

De bestaande locatie in Amsterdam, de winkel van nijntje in de Scheldestraat, blijft bestaan. Deze locatie is beter bereikbaar met de auto en is voor lokale bewoners in de Rivierenbuurt en bezoekers van de RAI nog steeds de ideale nijntje cadeauwinkel!

 

Op 1 maart 2024 zal nijntje hoogst persoonlijk de winkel officieel openen.

Links

Favicon for dewinkelvannijntje.nl de winkel van nijntje dewinkelvannijntje.nl
Favicon for nijntje.nl nijntje nijntje.nl

Afbeeldingen

winkel-van-nijntje-1-lars-schalwijk.jpg
  • jpg
winkel-van-nijntje-2-lars-schalwijk.jpg
  • jpg
winkel-van-nijntje-3-lars-schalwijk.jpg
  • jpg
winkel-van-nijntje-4-lars-schalwijk.jpg
  • jpg

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL