Leer Engelse woordjes en tellen met nijntje!

Mercis Publishing presenteert: 'nijntjes eerste telboek' en 'nijntjes eerste woordenboek'


Samenvatting
Nu verkrijgbaar: 'nijntjes eerste telboek' en 'nijntjes eerste woordenboek'. Met deze twee stevige kartonboeken kunnen kinderen op een leuke en leerzame manier aan de slag met de Engelse taal. In het woordenboek staat het alfabet met prachtige illustraties van Dick Bruna: de illustratie past bij de letter en het woord in het Engels, met eronder de Nederlandse vertaling. In het telboek leer je tellen d.m.v. illustraties met daarbij het getal, het Engelse woord en het Nederlandse woord.

Op steeds meer kinderdagverblijven en in het peuteronderwijs in Nederland doet de Engelse taal zijn intrede. In de ontwikkelingspsychologie worden de eerste jaren van een kind aangeduid als de gevoelige periode voor taalontwikkeling. Dat betekent dat taalverwerving dan bijna vanzelf gaat: kleine kinderen leren een tweede taal vanuit de afbeelding die zij zien, en niet via het woord in hun moedertaal.

De nieuwe nijntje boeken zijn voor kinderen in binnen- en buitenland leuk: om Engels of juist Nederlands als tweede taal te leren. De boeken bieden kinderen op alle niveaus wat te leren en te ontdekken: door de grote bladzijden en mooie illustraties spreken de boeken de kleintjes aan. Zijn kinderen wat ouder dan wordt het leren van de woordjes steeds interessanter. In het telboek wordt tot tien geteld én weer terug. 

nijntjes eerste woordenboek
Engels - Nederlands
ISBN 978-90-5647-555-0
7,50 euro

nijntjes eerste telboek
Engels - Nederlands
ISBN 978-90-5647-556-7
7,50 euro

De boeken zijn nu verkrijgbaar. 

 

 

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL