Maak een mooie tekening met nijntje!

Mercis Publishing presenteert: ‘nijntje tekent speelgoed’ en ‘nijntje tekent eten en drinken’


Samenvatting
Tekent jouw kind ook zo graag? Dan zijn de nieuwe nijntje boeken echt iets voor hem of haar: ‘nijntje tekent speelgoed’ en ‘nijntje tekent eten en drinken’. Lezen en tekenen worden gecombineerd in deze twee stevige kartonboeken. Elk boek heeft vijf vormen die eruit kunnen worden gehaald. Kinderen trekken een lijn om de vorm heen en tekenen zo met gemak een ijsje, vlieger of een treintje. Vervolgens kunnen kinderen de tekening verder afmaken. Wat kan jouw kind er nog meer bij bedenken?

Tekenen is niet alleen leuk om te doen, het heeft ook een duidelijke functie.Tekenen is voor jonge kinderen een oefening van hun fijne motoriek. Zo leren kinderen hoe zij een potlood en pen moeten vasthouden. Daarnaast wordt met tekenen de fantasie geprikkeld en ontplooien jonge kinderen hun creativiteit.

In deze nieuwe boeken helpt nijntje je op weg om een mooie tekening te maken. Haal de vormen uit het boek, leg ze op papier en trek er een lijn omheen. Laat je kind zijn of haar eigen fantasie gebruiken om de tekening verder af te maken.

nijntje tekent eten en drinken
ISBN 978-90-5647-574-1
€ 7,95

nijntje tekent speelgoed
ISBN 978-90-5647-573-4
€ 7,95

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL