Gouden jubileumeditie van het boek 'kerstmis'

Mercis Publishing viert 50 jaar 'kerstmis' met een speciale editie


Samenvatting
Het is 50 jaar geleden dat Dick Bruna het boek 'kerstmis' voor het eerst uitbracht. In dit boek wordt het kerstverhaal op een prachtige en eenvoudige wijze beschreven. Dit jaar verschijnt er een luxe jubileumeditie die voorzien is van een gouden stempel en een leeslint met een engel eraan.

In 1963 heeft Dick Bruna een eigen vertelling van het bekende kerstverhaal gemaakt. Om het verhaal in beeld te brengen, illustreerde hij er mooie prenten bij. Nu, vijftig jaar later, wordt het boek nog steeds met ongewijzigde inhoud uitgegeven. Vele generaties zijn met dit kerstboek opgegroeid. Het is met recht een klassieker.

Een speciale editie van het boek 'kerstmis' is uitgebracht om het 50 jarige jubileum van het boek te vieren. De witte omslag met gouden engel in foliedruk geven het een luxueuze uitstraling. Daarnaast heeft deze editie een leeslint met een kerstengel eraan. De gouden jubileumeditie van het boek 'kerstmis' verschijnt niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Noorwegen en Japan.

De jubileumeditie heeft dezelfde prijs als de originele editie, die overigens ook verkrijgbaar zal blijven.

Het boek is per direct verkrijgbaar.

jubileumeditie kerstmis
ISBN 978-90-5647-579-6
11,50 euro

kerstmis
ISBN 978-90-73991-91-0
11,50 euro

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL