Speciaal ontwikkeld om samen met je baby te lezen: stevig en lichte foamboekjes van nijntje

Samenvatting
In 2013 heeft BoekStart de volgende oproep gedaan naar uitgeverijen: ‘Lezen met baby’s is heel belangrijk ... blijf daarom goede babyboeken maken!’. Met de nijntje foamboekjes geeft Mercis Publishing hier gehoor aan. Door het gebruik van veilig foam zijn de boekjes zacht en licht van gewicht. Ook het formaat is ideaal voor kleine handen. De linnen rug maakt het boekje extra stevig. Kortom: een boekje dat bij uitstek geschikt is om met je baby te lezen.

Net als BoekStart, vindt Mercis Publishing het belangrijk om samen met je baby te lezen. De foam babyboekjes van nijntje spelen in op deze behoefte.

Deze babyboekjes zijn CE getest en voldoen aan de strenge eisen die aan babyproducten worden gesteld. Het belangrijkste is dat ze zijn gemaakt van veilige materialen. Ook kan het boekje zonder zorgen tegen een stootje. De foampagina’s zijn zacht en licht en de linnen rug geeft stevigheid aan het boekje.

Er is gelet op een formaat en gewicht dat goed past bij babyhanden. Het geeft een baby veel plezier en voldoening wanneer het met gemak dit boekje kan vastpakken, bekijken en gooien.

De thema’s van de boekjes sluiten goed aan op de belevingswereld van jonge kinderen. In de titel ‘spelen’ laat nijntje zien waar en wat ze graag speelt. En in de titel ‘dieren’ komen alle soorten dieren aan bod. In beide uitgaven is er veel om te zien en om (samen) te benoemen.

De boeken zijn per direct verkrijgbaar.

spelen
foam babyboekje
ISBN 978-90-5647-586-4

dieren
foam babyboekje
ISBN 978-90-5647-587-1

prijs per titel € 4,95

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL