header-nijntje-kartonboeken 2.png
  • png

Nieuwe nijntje kartonboeken met verrassende vorm

Mercis Publishing presenteert 'met nijntje naar de dierentuin' en 'nijntje helpt in huis'

Summary

Samen met nijntje naar de dierentuin of meehelpen in huis. In de nieuwe kartonboeken van nijntje kan je er samen met je dreumes of peuter over lezen. Deze stevige boeken hebben een opvallende en uitnodigende vorm. De sprekende illustraties komen goed tot hun recht op het grote formaat. Deze nieuwe uitgaven zijn groot en sterk genoeg voor dreumesen en peuters om goed vast te pakken, te bekijken en benoemen wat ze allemaal zien.

Boeken voor jonge kinderen moeten stevig en veilig zijn. Aan nijntje uitgaven worden extra eisen gesteld: ze moeten de aandacht en fantasie van het kind prikkelen. En dat is precies wat deze kartonboeken in contour doen.

Het eerste dat opvalt aan de boeken is dat ze een verrassende vorm hebben. Dit nodigt kinderen uit om ze op te pakken en er mee te gaan spelen. De ronde contouren ogen vriendelijk en uitnodigend.

Door het grote formaat komen de kleurrijke illustraties goed tot hun recht. Er is veel om te zien, maar zoals bij alle Dick Bruna boeken, is er ook ruimte voor de fantasie van het kind.

In de titel 'met nijntje naar de dierentuin' ga je met nijntje de dierentuindieren bezoeken. Benoem samen de dieren en doe de dierengeluiden na. In de titel 'nijntje helpt in huis' doet nijntje wat elk kind graag doet: meehelpen in huis. Zo ruimt ze haar kamer op en geeft de plantjes water.Β 

De kartonboeken zijn nu verkrijgbaar.

met nijntje naar de dierentuin

kartonboek in contour

ISBN 978-90-5647-588-8

nijntje helpt in huis

kartonboek in contour

ISBN 978-90-5647-589-5

Links

Favicon for nijntje.nl website van nijntje nijntje.nl

Images

9789056475888-omslag.png
  • png
9789056475888-spread.png
  • png
9789056475895-omslag.png
  • png
9789056475895-spread.png
  • png

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL