nijntje op retro-toer met nieuw viltboek

Mercis Publishing presenteert het viltboek 'doe je mee met nijntje?'


Samenvatting
Een nieuw concept van Mercis Publishing in een 'retro' uitvoering: een kartonboek waarbij het kind zelf het verhaal af kan maken met de vilten figuren op pagina's van vilt. Dit stevig boek heeft meer dan 30 losse vilten figuren waarmee je het verhaal zelf compleet kunt maken.

Op de linkerpagina van karton lees je het verhaalt en de opdracht. Op de rechterpagina van vilt voer je de opdrachten uit door de vilten figuren op de pagina te 'plakken'. Maar je bent natuurlijk vrij om je fantasie en creativiteit te gebruiken en zo keer op keer een eigen verhaaltje te maken.

Alle verhaaltjes zijn herkenbare situaties waar kinderen zich makkelijk mee kunnen identificeren. De opdrachten met de vilten figuren vragen kinderen diverse vaardigheden te beoefenen: sorteren, groeperen, tellen, kleuren en vormen benoemen.

De figuren bewaar je in het handige opbergbakje bij het boek. Gezien de kleine, losse onderdelen is dit product geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Het viltboek is nu verkrijgbaar.


viltboek

doe je mee met nijntje?

isbn 978-90-5647-590-1

€ 12,50

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL