Nieuw! kerstfeest met nijntje

Het eerste kerstboekje met nijntje en haar vriendjes in de hoofdrol.


Samenvatting
Het is bijna Kerstmis. Nijntje en haar vriendjes zijn druk bezig met de voorbereidingen. Jonge kinderen maken in dit boekje kennis met één van de feesten van de decembermaand; het kerstfeest. Het boekje heeft een klein, handzaam formaat en is een ideaal cadeautje voor de feestdagen.

Met het stevig kartonboekje ‘kerstfeest met nijntje’ laten nijntje en haar vriendjes zien wat ze allemaal van tevoren voor het kerstfeest doen. Ze bakken koekjes, knutselen kerstkaarten , versieren het huis en de kerstboom.

Dit kerstverhaal van nijntje is herkenbaar voor jonge kinderen. Allemaal leuke activiteiten die horen bij het kerstfeest die ze zelf kunnen uitvoeren.

Dit vrolijk kerstboekje voor een klein prijsje, is leuk om cadeau te doen voor de feestdagen!

‘kerstfeest met nijntje’ is nu verkrijgbaar. Het verschijnt naast het succesvolle ‘nijntje zet haar schoen’. Ook dit boekje ligt nu in de winkels.

kerstfeest met nijntje

ISBN 978-90-5647-603-8

€ 3,95

nijntje zet haar schoen

ISBN 978-90-5647-576-5

€ 3,95

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL