Groot feest met de speciale XL-editie van ‘het feest van nijntje’

Samenvatting
Dit jaar bestaat nijntje 60 jaar. En dat wordt gevierd met een speciale XL-editie van ‘het feest van nijntje’. Deze klassieker is nu bijna twee zo groot. Dat betekent dubbel zoveel voorleesplezier!

    De exclusieve uitgave heeft een formaat van 25 x 25 cm. De kleurrijke prenten komen op dit formaat nog meer tot leven. Het blijft een fijne uitgave om gezellig samen te lezen, maar is nu ook zeer geschikt om voor te lezen aan meerdere kindjes tegelijk.

    Een groot boek voor een klein prijsje. Leuk om cadeau te doen aan een jarig kind of juist aan een jarige juf of meester!

    ‘het feest van nijntje’ XL-editie is nu verkrijgbaar. De oorspronkelijke uitgave van 15 x 15 cm is uiteraard ook nog steeds te koop.

    • het feest van nijntje

      XL-editie

      • prijs € 7,95
      • ISBN 978-90-5647-615-1

    Het nijntje 60 jubileumjaar wordt uitgebreid gevierd met een breed scala aan feestelijke activiteiten en producten. Blijf op de hoogte via de website, facebook en twitter van nijntje. Zie ook het persbericht: ‘nijntjes 60ste feestjaar, feesten jullie mee?’

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL