banner-nijntje-uitdeelboekj.png
  • png

Nijntje is jarig en deelt uit!

Op veler verzoek: nijntje uitdeelboekjes.

Summary

Wie jarig is, trakteert. En dat doet nijntje met de nieuwe uitdeelboekjes. In een feestelijk doosje zitten 10 boekjes van stevig karton. De twee verschillende titels in het doosje zijn: ‘nijntjes vrolijke dag’ en ‘als ik groot ben’. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Vijf exemplaren van twee titels om cadeau te doen. In het ene boekje zien we wat nijntje vandaag doet, terwijl ze in het andere boekje droomt over de toekomst. Het handzame formaat van de boekjes maakt ze geschikt voor kleine dreumes- en peuterhandjes. Zo kunnen zij het boekje zelf ‘lezen’ en bekijken.

Een blijvend en verantwoorde traktatie, verschenen op verzoek van vele ouders. Leuk om alle vriendjes van de kinderopvang of peuterspeelzaal mee te trakteren!

Het doosje met ‘nijntje uitdeelboekjes’ is nu verkrijgbaar.

nijntje uitdeelboekjes

5 x 2 titels

ISBN 978-90-5647-612-0

prijs € 9,95


Het nijntje 60 jubileumjaar wordt uitgebreid gevierd met een breed scala aan feestelijke activiteiten en producten. Blijf op de hoogte via de website, facebook en twitter van nijntje. Zie ook het persbericht: ‘nijntjes 60ste feestjaar, feesten jullie mee?’

Images

doosje-uitdeelboekjes-nijnt.png
  • png
nijntje-uitdeelboekjes-met-.png
  • png
uitdeelboekje-nijntjes-vrol.png
  • png
uitdeelboekje-als-ik-groot-.png
  • png

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL