Mercis Publishing viert feest op de NOT met nieuwe en bekende boeken

van 27 t/m 31 januari 2015


Samenvatting
Werk jij met jonge kinderen en bezoek jij de NOT? Kom dan langs bij de stand van Mercis Publishing (B018) voor feestelijke uitgaven en acties. En staat taalontwikkeling van kleine kinderen hoog op jullie agenda? Bekijk dan onze nieuwe ‘nijntje oefent’ boeken en oefenkaarten. Of blader door titels met populaire kinderthema’s als dieren, tellen, lezen, muziek en kunst.

Een thema waar wij op de stand speciale aandacht voor hebben is: feest! Dit jaar wordt namelijk het 60-jarig jubileum van nijntje gevierd. Dit doen we onder andere met een XL-uitgave van de bekende titel ‘het feest van nijntje’. Dit stevig boek is groot genoeg om aan een groep kinderen voor te lezen. Koop je deze uitgave of een andere nijntje titel tijdens de beurs, dan maak je automatisch kans op één van de nijntje 60 feestpakketten voor de hele klas.

Ook is er op de stand aandacht voor de bijzondere serie ‘nijntje oefent’. Deze boeken en oefenkaarten zijn ontwikkeld door logopedisten voor (onder andere) het vergroten van het woordenschat. De boeken zijn ingedeeld per lettergreepgrootte, bv de eerste uitgave ‘nijntje oefent korte woordjes’ heeft woorden van één lettergreep. Logopedisten maken inmiddels enthousiast gebruik van deze leermiddelen. Verder is het een serie die klassikaal gebruikt kan worden voor het oefenen van woordvorming en lettergrepen.Je ontvangt een set ‘nijntje oefent’ beloningsstickers gratis bij het scannen van de eigen websitebadge.

Over mercis

over mercis en mercis publishing

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Sinds 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.


Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste mercis nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL